Okcategoryrad

Vad ska du göra på din bröllopsnatt?

Det verkar bara tänka på vad du kan göra på din bröllopsnatt. Naturligtvis kärlek! Men som det visade sig är inte allt så enkelt.

10 procent ordnar saker. Grälar. Det vanligaste ämnet är olämpligt beteende vid ett bröllop..

Miroslava, 22 år gammal:

”Jag är inte en svartsjuk människa, men när min Seryozha började kyssa toastmastern. Han förnekade naturligtvis och sa att det var en exceptionellt vänlig kyss i tacksamhet för de varma önskningarna. Men jag vet vad vänligt är. Visst inte med språket! Vi kämpade hela natten och jag somnade och tänkte på en skilsmässa och nästa morgon såg min man på mig med stora ögon och förstod inte varför jag var arg. När jag hörde berättelsen om toastmaster blev jag mycket förvånad och sa att han hade druckit för mycket på bröllopet, och nu kommer han inte ihåg någonting. Och i allmänhet älskar han mig galet, och toastmaster irriterade honom till och med. Det såg väldigt övertygande ut. Jag vet inte om jag ska tro på honom eller inte. ”

14 procent räknar pengar, överväger gåvor, planerar framtiden.

Alina, 19 år gammal:

”Under diskussionen om bröllopscenariot sa jag att jag inte vill ha alla dessa gammaldags ritualer, så att varje gäst står upp och meddelar gåvans storlek. Det är mycket bättre när allt är civiliserat, som i Amerika: listan över saker som ska distribueras i förväg och pengarna som ska presenteras i kuvert. Elegant och ingen besvärlighet. Och så gjorde de. Det var många gäster, två hundra personer. Vi gick bullrigt och glatt, vi var fruktansvärt trötta, men äntligen, när vi var ensamma, bestämde vi oss för att titta på presenterna innan vi gick till sängs. Ett berg med alla typer av redskap: skördetröskor, kaffekvarnar, blandare – med ett ord, allt är som beställt. Vi undersökte, testade och gick över till kuverten, öppnade dem och där. Det är roligt att säga, men sådana små mängder ges inte ”öppet” vid ett bröllop. För det är synd. Mannen skrattade till tårar: ”Jo, amerikansk, du ville ha civilisation? Förstår! ” Nu säger jag till alla mina ogifta vänner: våra traditioner är de klokaste i världen! ”

66 procent sover. Ja, föreställ dig att du somna knappt vidrör kudden. Det är sant att inte alltid och inte alla lyckas.

Elena, 24 år:

”Vi hade ett underbart bröllop. Och lösen och föräldrars välsignelse och vägen i rosenblad och kul till sent på kvällen. Toastmästaren lät oss inte sitta ner, lekte nog och dansade så att vi kom hem utan bakben. Vi bestämde oss för att tillbringa natten med våra föräldrar, eftersom vår lägenhet var i gott skick. Så vi lägger oss i det utrymme som tilldelats för oss och kopplas omedelbart bort. Men inte länge. Cirka fem minuter senare sprängde Alex kusin in. Han var full och tappade skorna. Han sa: ”Jag går inte barfota, eller hur?” Det är logiskt. Vi letade efter hans skor i ungefär en timme. Och när de hittade honom sov Lesha redan. Mannen väckte honom: ”Stå upp, du ville gå ut!” Och Lesha är förvånad över honom: ”Jag? Utanför? Varför är detta? ”

Generellt gick vi till sängs igen, men somnade bara – min vän Valechka kommer springande och viskar att någon Tolik håller fast vid henne. ”Kan jag sova med dig?” – ”Sov, – säger vi, – vi bryr oss inte.” Vad är det! På tio minuter dyker just denna Tolik upp och börjar erkänna sin kärlek. Till mig. Förvirrad i mörkret. I ytterligare en timme lugnade min kära honom. Släktingar kom springande mot bullret. Under lång tid ordnar de relationen. Klockan fem på morgonen var alla trötta och la sig tillsammans. Men då dök min mamma upp: ”Jag tar tyst något från dig. ”- och började prassla förpackningarna. Sedan kom farbror Kostya efter cigaretter, efter honom letade min syster efter huvudvärkpiller i garderoben, gudmor samlade in saker och Lesha, som vaknade, tappade skorna igen. Ja, det var en oförglömlig bröllopsnatt! ”

Ytterligare tre procent är engagerade i det mest oväntade för deras bröllopsnatt. Nämligen: de letar efter den försvunna brudgummen, tar gästerna hem till sina hem, umgås i nattklubbar, leder intima konversationer med släktingar (svärmor, matchmakare och gudfäder) och äter också godis och till och med tvättar kläder så att fläckarna inte torkar ut och inte blir gamla, för efter bröllop räcker vanligtvis.

Deras moral

Vi är naturligtvis uppfinningsrika människor, men våra bröder på planeten uppfann sådana.

Similar Posts