Okcategoryrad

Hur man har sex: topp 15 stora misstag kvinnor gör

Wday.ru har utarbetat instruktioner för sina läsare baserat på verkliga exempel.

Och ingenting att det inte är varmt ute, om passioner suttar i själen mer plötsligt än mexikanska. Vi stannar hemma, bjuder in vår älskade till oss och ordnar en romantisk kväll för honom. Ljus, vin, romantisk komedi (manuset kan dock vara vad som helst!) Och för ett mellanmål … hett sex!

Sluta, sluta, sluta! För att allt ska vara, som de säger, på högsta nivå, är det bättre att förbereda sig för en sådan ansvarsfull händelse i förväg. Och för alla fall, bekanta dig med de vanligaste kvinnliga misstagen under sex, vilket kan förstöra stämningen hos även de mest kärleksfulla män..

Tips nr 1: Planera inte ett romantiskt datum på en händelserik dag.

I slutändan kan du vara så trött att det inte blir tid för ömhet. Och det är bra om den unge mannen behandlar din sömnighet med förståelse, men han kan bli förolämpad …

”En vän gillade killen väldigt länge, så när det kom till” romantik ”i hans hus var det ingen gräns för hennes glädje. Bara dagen visade sig vara mycket hektisk. Antingen tröttheten påverkas eller nerverna. (Killen visade sig vara en sådan pedant – han rullade bara inte upp strumporna.) Generellt somnade hon till och med på förspelstadiet. Processen, som de säger, var inte över, men förhållandet slutade så snart hon vaknade och kom till sig själv … ”

Tips nr 2. Varna din nära och kära om dina planer.

Annars kan han oavsiktligt ”skruva” med vänner i sportbaren för att dricka och titta på fotboll. Eller (ännu värre!) Att bli rädd och bli arg. Då grät din kväll för två.

”En gång bestämde jag mig för att överraska min pojkvän. Jag köpte en sexig kostym, väntade på att han skulle komma och vid ett oväntat ögonblick, under förevändningen att ”pudra min näsa”, drog jag mig tillbaka till badrummet för att byta. Hon väntade på ögonblicket och hoppade ut ur badet för att möta sin älskade. När han såg mig i form av en tigress, goggade han killen och grep sedan i halsen. Glädjen var så stark att han nästan dog av en oliv som föll i fel hals. ”.

Tips # 3: Se till att din man är bekväm med sex under sin period.

Kärleksglädje i dessa ögonblick är i allmänhet en speciell fråga. De flesta kvinnor på sådana dagar kommer inte att erkänna sig själva, men om du redan har bestämt dig är det bättre att diskutera denna känsliga fråga på stranden.

Christina, 25 år gammal:

”En vän i sin tid drog killen på toaletten. I det mest avgörande ögonblicket blev han grön och kollapsade sedan på golvet. Han svimmade! Han kom ihåg blåmärken på hennes rygg och en stöta på hennes huvud i minst en månad till. ”.

Tips nr 4. Om du är förälder är det bättre att skicka dina barn till en mormor eller en granne ett tag.

Det finns inget behov av backgrunters att bli ofrivilliga vittnen till dina kärleksspel. Inget behov alls!

Svetlana, 34 år:

”En femårig son mitt i kärleken flög in i rummet och såg oss negligera. Till frågan: ”Mamma, vad gör du här?” Pappa tänkte inte på något bättre än att säga att vi dansar. Konsekvenserna av en sådan oskyldig lögn vände inte länge. Nästa kväll tog läraren mig åt sidan och sa att min son hade bjudit in flickan att dansa på en musiklektion och började ”dansa” med henne! Senare förklarade vi allt för vår son, men i det ögonblicket var jag redo att sjunka ner i marken ”.

Tips nr 5: Mata inte över din älskare under ett datum..

Det finns verkligen inget dåligt i det faktum att han kommer att uppskatta dina kulinariska talanger, men att hänge sig åt kärleksglädje på full mage är en otacksam uppgift. Så inga biffar eller pommes frites den här gången. Frukt, ost, alkohol och … söt!

”Jag bestämde mig för att ge killen en romantik. Korsett, strumpor, stilettos. Två timmar vid kaminen. Mellanmål, biff, sallad, vin. När han såg mig i ett förkläde och klackar klättrade han omedelbart för att kyssa. Och jag: nej, låt oss äta först. Som ett resultat åt han så mycket att han inte hade tillräckligt med styrka för sex. ”

Tips nummer 6. Om du ska älska musik, välj önskade låtar i förväg.

Att hitta rätt skiva i det mest avgörande ögonblicket är inte den bästa idén, eftersom det faktiskt snurrar fjärrkontrollen under kärleksaffärer.

Alexandra, 26 år gammal:

”Vi slog på det första musikspåret vi stötte på och började skämma bort oss. I det mest oväntade ögonblicket slutade musiken på den, och kompositioner från sovjetiska tecknade filmer började spela. Sex under ”Jag ligger i solen” Jag kommer aldrig att glömma ”.

Nr 7. Se till att det inte finns några främlingar i rummet i det avgörande ögonblicket.

Det tredje ögonparet stör i detta fall inte bara porrskådespelerskor. Jag tror inte att det är värt att förklara varför.

Violetta, 29 år:

”Jag hade en på något sätt flyktig men het affär med en spanjor som bara passerade genom Moskva i ett par dagar. Glöd blossade upp för allvar, så den sista kvällen gick jag med på att tillbringa natten med honom på hotellet. Allt var jättebra, men under tiden insåg jag att det fanns två sängar i rummet och att någon rörde sig under täcket på nästa. Jag blev extremt förvånad, men jag vågade inte fråga vem det var. Och när vi var färdiga, frågade hon om jag gillade det, pressade hon ut något som ”Välkommen till Moskva!”.

På morgonen skämdes jag väldigt mycket. Särskilt när det visade sig att hans bror sov på nästa säng. Han blinkade till mig så fort jag öppnade ögonen.

Sedan pratade bröderna glatt med varandra på spanska. Vad som diskuterades kan jag fortfarande bara gissa ”.

Nr 8. Lås upp djuren i nästa rum.

Våra mindre bröder är de mest tysta och irriterande åskådarna. Och det skulle vara bra om de bara tittade! Ibland börjar de följa med deras tjut eller (ännu värre!) Försök lägga dig i sängen i det mest onödiga ögonblicket.

”Sommar, natur, början på ett förhållande – allt bidrar till att ha sex utomhus. Min vän och jag valde den mest avskilda platsen vi kunde hitta. På några minuter kände jag att någon tittade på oss. Jag såg mig omkring – som ingen. 10 minuter senare samma historia. Och sedan såg jag en enorm katt i gräset, som kom fram till oss och började gnugga mot våra ben. Allt jag upplevde den dagen kan sammanfattas i ett ord – indignation ”.

# 9. Innan du börjar, glöm inte att lämna din humor och andra irrelevanta talanger i ett annat rum..

Sjung eller skämt inte för ljust. Speciellt när det gäller kroppsdelar och förmåga hos din partner. Samma kroppsdelar kan fortfarande vara användbara för dig.!

”Som du vet ger” ryttarposen ”fria tyglar till armar, ben, fantasi och, naturligtvis … en kreativ impuls. En gång vi tränade denna pose med en söt. Följandet var också lämpligt (exakt försvarare av fäderneslandet). Så i ”kamouflage” -underkläder presenterar jag en söt present. Heta kyssar, kramar …

Men antingen överexciterad från en oväntad gåva, eller så blev den kära trött, men processen fortsatte. När processen började blekna, hittade jag inte något bättre än att jag fortsatte att ”sticka”, jag sjöng plötsligt en sång från tecknade filmen ”Och ponnyer är hästar också! Och han är ledsen i zagoneeeee … ”Så romantiskt börjat sex slutade med vårt skratt och att äta en födelsedagstårta”.

Similar Posts