Okcategoryrad

Fem ekonomiska misstag kvinnor gör i relationer

Innehåll

Ta reda på vad som kommer att hända om du ger en man dyra gåvor …

19 september 2019

Christina Gribova

Pengar är viktiga i en relation. När allt kommer omkring, när du bygger dem, kommer budgeten och det ekonomiska ansvaret i din familj att fördelas. För närvarande finns det ofta ytterligheter, nämligen: bara en man tjänar och håller alla ekonomiska register, så mycket att frun måste tigga om pengar för strumpbyxor och läppstift. Eller den andra sidan: kvinnan axlade allt ekonomiskt stöd och mannen ligger lugnt på soffan och är deprimerad av sin egen insolvens.

”Vad du än kallar ett fartyg, så kommer det att flyta”, därför måste alla frågor förhandlas och lösas i det skede som ett seriöst förhållande upprättas, och inte släppa taget och tro att allt kommer att lösas av sig själv. Det kommer att avgöras, bara ibland inte till din fördel. För att undvika ytterligheter, överväga de viktigaste misstagen som leder till allvarliga konsekvenser..

Ge dyra gåvor till män

En man behöver inte ekonomisk hjälp, han kan köpa sig en telefon, surfplatta eller en dyr tröja. Dessutom tvingar dyra gåvor en man att returnera en gåva till lika pris. Om en man tjänar lite och din inkomst är klart högre, bör du inte desto mer ge dyra gåvor för att inte återigen visa ditt värde i jämförelse med honom. En kvinna ska inte investera i en man, detta är inte hennes ansvar, och du byter medvetet roller med en man.

Ofta gillar en man att få gåvor som visar hans betydelse och värde för dig. Mantel med inskription, graverad medalj, bilmattor med initialer, personligt skrivmaterial.

Ta lån för en man

Eller låna för honom. Det handlar om början på ett förhållande, och önskan att rädda en man genom att ta på sig skyldigheter gentemot andra är inte helt rimlig. En man kan hitta alternativ att inte flytta sina ekonomiska problem till en annan, inte att engagera dig i dem. Och i händelse av att förhållandet slutar kommer du att förbli skuldsatt för de saker som du personligen inte behövde..

Låna pengar

Ibland börjar en kvinna, som tar sig an uppdraget att rädda mannens plånbok, först erbjuda pengar och sedan hjälpa till regelbundet. Från detta slappnar mannen av och förstår att han inte kommer att anstränga sig igen på jakt efter extra inkomst eller deltidsarbete, men kan alltid vända sig till sin älskade, för hon kommer aldrig att vägra. I framtiden utvecklas denna situation till passiv utveckling och ovilja att tjäna mer: varför, om de alltid hjälper.

Håller med om att en man inte försörjer din familj

Det finns olika saker i livet, och det finns stunder som kan få en man att sitta hemma en stund (byta jobb, träna / omskola, uppsägning). I andra fall har en frisk man alla möjligheter att tjäna pengar. När allt ekonomiskt stöd ligger hos dig, bör du stanna och fundera på varför detta hände. Du kanske tog den här rollen på egen hand, eller kanske parasiterar en man på dig.

När en kvinna spenderar alla sina pengar på allt annat än sig själv

Medkännande och ekonomisk, som tror att jag ska köpa ett kylskåp och byta tvättmaskin, då ska jag köpa mig en ny sak. Först till barnen, sedan till sin man, och om hon stannar, jag själv. Dessutom, i början, kan detta manifestera sig som en önskan att betala för dig själv, lägga till din andel till ett köp, vägran att gå till en restaurang / resa utomlands – eftersom det är dyrt kan det vara billigare.

Lusten att rädda sig själv som uppstår i dig kommer då att uppstå hos alla andra. Om du skämmer bort dig själv senast kommer mannen inte att skynda dig att ge dig gåvor eller spendera pengar på dig. När allt kommer omkring är du redan bra utan dem..

Similar Posts