Okcategoryrad

25 manliga hemligheter från Tsekalo och stjärnorna i ”Quartet I”

Innehåll

Skådespelare, humorister och helt enkelt stiliga män berättade för kvinnodagen om hur kvinnor ska bete sig med män. Vad man ska prata om, och vad är bättre att hålla tyst om i ett förhållande med en nära och kära, kommer du att lära dig i detta material.

Alexander Tsekalo

1. En man lever mindre än en kvinna. Detta framgår av statistik. Därför måste en man skyddas.

2. Mannen är svag och oansvarig. Räkna därför inte med hans djärvhet, mod och uppriktighet i svåra tider..

3. Vägen till hjärtat hos vissa män kan leda genom magen, men före sex är det bättre att inte mata en man.

4. En man kan göra mer på morgonen än på kvällen. Detta gäller allt: tänk, äta, spendera pengar, igen, ha sex.

fem. Män är mer skvaller än kvinnor. De är inte selektiva med skvaller och pratar om allt..

Camille Larin

1. En man har alltid rätt. Och en kvinna måste behålla denna illusion och göra allt på sitt eget sätt.

2. Mannen älskar att äta bra. Och kvinnor bör inte försumma det.

3. En man behöver uppmärksamhet. En kvinna bör hålla reda på hur många rena skjortor hennes man har kvar, hur många kalorier han åt på middagen, hur många gånger han borstade tänderna. Men denna regel gäller inte lönedag!

4. En man måste berömmas. Det kommer inte vara överflödigt att påminna dig om hur stark, modig och i allmänhet den bästa han är. Om du påpekar misstag är det som att slå det på golvet med en hammare som en planka.

fem. Om en man skojar är det roligt. En kvinna borde skratta åt mäns skämt. Men. inte över varje dumhet!

Leonid Barats

1. En man ska inte svara på kvinnans frågor under en sportsändning. Mannen svarar inte omedelbart, men när till exempel bollen är ur spelet. Och då – en skandal.

2. En man kan ge en komplimang precis som det. Och det finns ingen anledning att leta efter en fångst i detta. Kära kvinnor, uteslut frågan: ”Vad, såg jag dåligt ut igår?”

3. Om en man säger att han inte har något att bära, så är det verkligen. Så saken är sliten.

4. När en man lämnar rummet för att prata i telefon betyder det inte att han gömmer något. En kvinna kommer att få ett samtal från en vän om fem minuter, och även hon kommer automatiskt in i ett annat rum..

fem. En man behöver en samtalspartner. Om en man vill tala ut, måste han sluta vardagen, barn och lyssna!

Rostislav Khait

1. Inte alla män är desamma. Skär oss inte lika stor!

2. En man borde vara mer ihärdig än en kvinna under dejtingsperioden. Om en kvinna vill få uppmärksamhet bör allt se ut som om han vann henne..

3. En man behöver en medbrottsling. En kvinna bör dela sina hobbyer – i konst. Det är viktigt för mig att en kvinna uppskattar hur bra jag skämtade, klädde mig bra, klippte håret snyggt!

4. En man borde inte komma på ett datum med blommor. Blommor är en formalitet. Om du inte gav det, tro inte att detta är girighet: det var bara latskap.

fem. Det är viktigt för en man att kvinnans brister inte är motbjudande för honom, utan söta. Som en sista utväg kan de lätt uppröras.

Alexander Demidov

1. Män är barn som inte har spelat tillräckligt med bilar, leksaksoldater och spelet ”vem är bättre?” Gör dig redo – när som helst kan en man visa infantilisme.

2. En man behöver inte veta hela sanningen. Du borde inte ärligt säga vem som var före honom.

3. En man ska känna sig fri. Annars börjar han lura sin fru: spendera tid med vänner och säg att han var på jobbet. Bättre att ge frihet, och sedan längtar han hem.

4. Efter bröllopet vill en man se en vacker välvårdad kvinna. Gå inte runt huset i en smutsig, omålad mantel.

fem. En man har rätt till integritet. Inget behov av att komma in i din mobiltelefon och fråga: ”Vilken typ av Olya har du här?” Plötsligt är det hans kusin?

Similar Posts