Okcategoryrad

12 saker du bör veta innan du förälskar dig i en introvert

Innehåll

Det blir svårt först, men en sådan person kommer att göra dig lycklig..

Introverts. I samhället kallas de misantroper eller till och med ensamma vargar. Men introverta är inte riktigt konstiga och antisociala människor. Av sin natur är de inte särskilt blyga eller otillgängliga, även om den här typen av människor naturligtvis kan möta det. Om du känner för en introvert, här är 12 saker du bör veta innan du blir kär i dem..

1. Introvert är inte särskilt sällskaplig

Han undviker trånga platser och på en helg kanske en introvert inte vill lämna huset alls. Men på grund av detta kan han inte kallas hänsynslös. Om din älskare vill vara hemma betyder det inte att han kommer att försöka avråda dig från att gå. Du borde bara inte få honom att göra vad han inte vill..

2. Introvert föredrar SMS-kommunikation

Snälla ring inte en introvert. Gör inte detta om du inte har en god anledning. Se till att du varnar honom, annars kan du helt enkelt överföras till en telefonsvarare. Om du skriver till en introvert, undvik formellt skrivande och tomt samtal – de hatar det verkligen.

3. En introvert behöver meningsfulla samtal

De föredrar djupa konversationer ansikte mot ansikte eftersom det är det som hjälper den introverta att skapa starka band med människor. Tomt prat verkar för honom ett straff. Denna typ av person längtar efter meningsfulla och tankeväckande samtal..

4. Introvert vet inte hur man håller kontakten

Om du behöver liten uppmärksamhet kan en introvert kanske inte vara din ideala partner. Hans svar på ett telefonsamtal eller meddelande kan ta flera timmar eller till och med en hel dag. Och din utvalda ignorerar dig inte, han behöver helt enkelt inte ständig kommunikation..

5. En introvert bör lära sig de mest personliga sakerna om dig.

Vad är du rädd för? Vilka är dina beroende? De mest intima hemligheterna? Var fick du det här ärret? Var ser du dig själv om tio år? Det här är de frågor som en introvert kan ställa. Han vill veta alla små saker och förstå vem du verkligen är..

6. En introvert behöver mycket tid ensam.

Tro inte att en introvert gömmer sig från världen. Han behöver bara tid att slappna av och fylla på sin energinivå. Ta därför inte det personligen om din älskare är borta några dagar. Det här är inte ditt fel, han behöver bara fokusera på sig själv. Var tålmodig.

7. Introverts har svårt att öppna sig

Ofta håller denna typ av person alla känslor inuti. Om han delar sina känslor kommer han omedelbart att känna sig sårbar. Därför måste du vara tålmodig och omge den introverta med stöd och kärlek. Det öppnar definitivt när det känns säkert..

8. Introvert föredrar att kommunicera privat

En introvert vill prata med dig en-mot-en, inte i sällskap. Han värdesätter verkligen tiden du spenderar med honom utan att bli distraherad av andra människor..

9. Introvert lever i en fantasivärld

Människor av denna typ säger att de bor i huvudet. Detta är ett slags sätt att fly från vardagen. Frälsningen för en introvert kan vara att träna, läsa, lyssna på musik eller skriva texter. Bli inte förvånad över att han ofta går vilse i sina egna tankar..

10. Introvert gillar inte att rusa

Sådana människor tänker mycket på allt de gör. Därför kan en introvert kallas långsam – han vänjer sig en person länge och försöker förstå honom. Men när partnern väl vänjer sig vid sina känslor kommer det inte att vara tillbaka. Din utvalda kommer att bli den mest romantiska personen i världen. Ge det bara tid att komma till det här.

11. En introvert vill att du ska vara lycklig.

Ofta förstår han att du är annorlunda och förväntar sig inte att du blir samma person. En introvert kommer dock att göra vad som krävs för att göra dig lycklig. Han kan ständigt fråga dig om du är bekväm i förhållandet, för han behöver verkligen veta detta. Den här personen vill förstå att de bidrar till att tillgodose dina behov..

Similar Posts