Okcategoryrad

Mannen sa välj: ”Antingen jag eller katten!”

Tipsa vad du ska göra för en tjej som älskar både sin man och en katt.

I princip är allt väldigt bra med min man, bara barnen tränar inte än. Jag har varit gift i tre år, det finns fortfarande inget barn, men jag får inte infertilitet. I allmänhet uppfyller vi alla recept från läkare, vi väntar och hoppas. Under tiden har jag ingenstans att göra med min moderinstinkt. Jag tröstar huset, min man är klädd, matad, behandlad vänligt … Men när han åker på affärsresor är jag ensam kvar. Mamma är långt borta, vänner har sina egna liv.

Kort sagt, vid Vitalys nästa avresa fick jag mig en kattunge. Beslutet var inte spontant. Jag pratade om denna önskan till min man, han svarade på något sätt frånvaro, sa en gång att han älskar hundar mer. Men jag ville inte ha hunden. Jag bestämde mig för att sätta Vitalik framför faktum.

Trots allt bara en kattunge!

Okej. Jag har en Scottish Fold Vincent, Kesha. Mannen kom tillbaka från en affärsresa – han blev till och med berörd av den bedårande kattungen. Jag andades ut. Jag började ta hand om katten: jag köpte ett hus för att sova, dyr mat för kattungar, leksaker, det och det. Mannen behandlade, som de flesta, förmodligen män, denna ovillkorliga sötma mycket återhållsam, men han hade ingenting emot.

Katten slog sig snabbt ner, bytte plats att sova många gånger (huset kom bara till nytta ett par gånger) och började slutligen somna i vår säng. Detta är förståeligt: ​​värme, levande varelser finns i närheten. Jag var extatisk och min man blev arg. Katten, säger han, måste veta sin plats. Och kriget började i dem! Vincent till sängen – Vitaly i honom med en toffel! Förresten, jag hittade fel med namnet, säger de, kallade katten nästan som sin egen man! Jag trodde att han skulle vilja ha det …

Djuret stannade inte som kattunge länge, på åtta månader hade det redan förvandlats till en ganska rejäl person. Tillgiven, flegmatisk, imponerande – en dröm, inte en katt! Samtidigt med din åsikt och din egen vilja.

Jag skrev i början att allt är bra med min make. Men som alla par händer också gräl. Själv märkte hon inte hur hon blev ett exempel för sin man … att sätta en katt.

Min man: aha-ah, du älskar katten mer än mig! Du kallar honom solen, stilig, och du skäller ut mig! Jag sa till honom: så katten kränker mig aldrig, alltid tillgiven, oförstörbar! Ja, han är en hooligan, förstås, han är fortfarande liten. Och i allmänhet skulle du ha hans nerver av järn!

Så småningom blev Vitaly avundsjuk på mig till Vikenty. Jag skulle aldrig ha trott att du kan vara avundsjuk på din fru för en katt! Det är till och med roligt. Även om nej, det är inte längre roligt … En man med karaktär, men också en katt. Hittade en lie på en sten. Antingen sparkar Vitaly katten, då kommer Kesha att attackera sin man under sängen med tänder och klor. Konfrontationen är rakt framåt!

Mannen beter sig som ett förolämpat barn och inte som en vuxen.

En skandal kom ut här nyligen. Katten gnagade på sin mans datorhårdvara. Jag är bara säker: jag tuggade det av skada. Vitaly var överväldigad. Hilsen, skriker, katten har redan fått det, hur ägaren beter sig! Och här är jag mästaren! Och som ägare och chef för familjen, just nu, precis framför honom, ger jag dig ett ultimatum: antingen min egen man eller det här oförskämda ansiktet! Allt! Jag ringde en vän och fiskade hela helgen. Men innan vi alltid körde tillsammans …

Jag visste inte hur jag skulle skapa fred mellan min man och katten. Jag kan inte dela med någon av dem!

… Jag bytte ut de gnagade ledningarna. Mannen kom tillbaka från naturen, mjukad. Jag vill bara kastrera Kesha, medan jag inte har gjort någonting än. De säger att efter detta stoppar katter huliganism och slår till. Ja, och en make från manlig solidaritet, hoppas jag, kommer att sympatisera med honom. Katten kommer inte längre att vara en ”man”.

Similar Posts