Okcategoryrad

”Jag känner att jag tappar den.”

viagra för kvinnor

Innehåll

Tänk om han flyttar ifrån mig.

Det finns ett psykologiskt avstånd i varje förhållande mellan man och kvinna. Det här är människors idéer om sig själva, från de positioner de interagerar med varandra. Avståndet varierar beroende på vilken typ av relation det är och hur intresserade parterna är för varandra. Ändå, när avståndet är bekvämt, känner kvinnan sig bra och lugn i förhållandet, hon är säker på sin partner och litar på honom..

Så snart en man börjar röra sig, ersätter rädsla och ångest, förtvivlan och missförstånd om vad som händer känslan av inre lugn. Känslor skriker bokstavligen: ”Jag tappar det! Vad ska man göra?” Känslor av hjälplöshet och panik uppstår.

Anna Nine

Familjepsykolog, gestaltterapeut kamagra

Låt oss ta reda på vad som behöver göras för att återfå sinnesfrid och kontroll över situationen..

1. Prata med en man om vad som händer i förhållandet

Tyst inte dina bekymmer, men försök ta reda på i kontaktformuläret vad som händer och samla in så mycket information som möjligt om orsaken till avståndet. Kanske är det vanligt resande trötthet och stress på jobbet, och då har du inget att oroa dig för. I det här fallet rör sig mannen bort för att andas ut negativitet och trötthet och sedan närma sig igen. Det finns andra orsaker, allvarligare. Till exempel har en man en älskarinna, du misstänker det eller är till och med säker på att det är så. Och då är detta en allvarlig orsak till oro. Ju tydligare situationen är, desto lättare är det dock att bestämma vilken riktning man ska gå..

2. Tänk på vad du vill ha

Vill du behålla relationen? Om så är fallet, är du redo att vara aktiv från din sida? Sanningen är att inte alla kvinnor vill stanna i ett förhållande. Och inte alla kvinnor är redo att anstränga sig för att upprätthålla ett förhållande. Någon säger: ”Ja, jag mår dåligt, men jag kommer inte att göra någonting, jag vill att han ska”.

Om det finns en önskan och beredskap att agera är det, beroende på orsaken till avståndet, nödvändigt att utveckla en plan. Kom ihåg att det finns två personer som arbetar i ett förhållande. Och om du försöker, och din partner beter sig som förut, kanske resultatet inte uppnås. Därför är ett viktigt steg att skapa ett avtal med en partner om att det finns ett problem och ni båda är redo att arbeta för att upprätthålla relationer..

3. Bedöma dig själv, din betydelse och värde

Vem är jag? Vad är jag värd utan honom? Om du förstår att avståndet är oundvikligt är det dags att komma ihåg vad du kan utan den här personen. Det finns alltid en sammanslagning av resurser i en relation. Avstånd innebär att man drar tydliga gränser mellan resurser. Till exempel kommer en kvinna inte längre att kunna använda sin mans bil. Det är viktigt för dig själv att förstå och välja vad som är viktigare för dig – ett förhållande till din man eller det faktum att du inte kommer att kunna använda bilen.

4. Var beredd på alla resultat

Om rädslan för förlust och rädslan för att lämnas ensam är outhärdligt stark, kan barndomstrauma förverkligas. Det är viktigt att separera situationer och arbeta igenom denna situation med en psykolog. När allt kommer omkring möts vuxna, närmar sig, men de kan också flytta bort. Och det är viktigt att du följer dina intressen och urskiljer om du vill stanna kvar hos den här personen, och i så fall under vilka förhållanden..

Under alla omständigheter behåll din värdighet och klargör fakta. Ibland är det bättre att arbeta med din självkänsla och märka att det finns många andra anständiga män i närheten än att hålla fast vid giftiga relationer. Och ibland är det värt att erkänna värdet av ett förhållande och arbeta hårt för att hitta sätt att hålla det igång..

Similar Posts