Okcategoryrad

8 skäl att inte vara vänner

Innehåll

En ex-pojkvän är ungefär som en resväska utan handtag: det är synd att kasta bort det, det är obekvämt att bära. Ändå sa var och en av oss minst en gång i vårt liv sakramentet: ”Låt oss vara vänner.” Daria Aptekareva upptäckte åtta skäl att inte göra detta och fortsätta att leva ”lätt”.

Du kan fortfarande inte sätta en vacker punkt

Kanske den främsta drivkraften som tvingar oss att omfamna vårt ex i en vänlig omfamning är önskan att sätta en vacker punkt. När allt kommer omkring, även om allt var mänskligt, det vill säga under avskiljningen, kastade du inte en enda kristallaska på Axes huvud, och han berättade inte för dig en vagn med otäcka saker, trots allt är eftersmaken från gapet, så att säga, lite bitter. Och det skulle vara mycket bättre om, vid nämnandet av svarandens namn, ett melankoliskt ömt leende vandrade över ditt ansikte och inte ett sabeltandigt flin. Det är önskvärt att den unge mannen får en liknande reaktion. Men fortsättningen av förhållandet, även om du spricker, resulterar i fortsättningen av uppgörelsen. Detta är baksidan av nostalgi, som du kommer att njuta av, i ett vänligt möte över en kopp ömsesidigt älskad latte.

Du förråder dina egna passioner

Skjut mig, men jag tror inte på blodlösa avsked. En brist, även om vi inte talar om vävnaderna i inre organ, är alltid något sjukt, hemskt och blodigt. Båda kan vara så återhållna och artiga som ni vill, men den korrekta formuleringen: ”Det gick inte” avbryter inte smärtan. Detta innebär att varje efterföljande möte är ett pund utvalt salt för ett oläkt sår. När allt kommer omkring är den förstnämnda, med alla hans mullvadar, rynkor nära ögonen och en grop på hakan, en levande påminnelse om tre hinkar med bittera tårar som du ropade när han försvann någonstans hela natten och av fem hinkar söta som markerade hans plötsliga utseende. med en bukett syrener och en flaska martini. Pathoset i mitt budskap är att vänskap med ex alltid är ett svek av kärlek. Du kan inte flamma av passioner och sedan glida ner till ett vänligt klapp på axeln och ”Hur mår du?” Mer exakt kan du, naturligtvis. Men knappast värt det. Att avskilja är känt för att vara en liten död. Så kanske du borde klara dig utan minnet, vilket i de flesta fall leder till en monter av låg standard? Åtminstone av respekt för den ”avlidne”, det vill säga för de tidigare höga känslorna.

Enligt försäkran från engelska specialister, den mest fruktbara månaden på året för avsked är januari. Det står för dubbelt så många luckor som alla andra. Dagarna för prickning över motsvarande bokstäver i 80% av fallen blir lördag eller söndag. Familjerättsadvokater har till och med kommit med en speciell term – ”D-Day” – de dagar då antalet personer som vill skiljas bokstavligen rullar över.

Nostalgisk sex är beroendeframkallande

Och han, sex, kan knappast undvikas. Som den förklarande ordboken säger till mig är de viktigaste symptomen på nostalgi som nämns ovan ”melankolisk och en känsla av smärtsam spänning.” Män är som regel mycket känsliga för detta tillstånd. Enkelt uttryckt: motstå frestelsen och inte dra en kvinna som har just detta i ögonen, såväl som smärtsam ömhet och annat sentimentalt nonsens, är nästan omöjligt. Även om du bokstavligen inte behöver dra någonstans. Post-burst-sex är bra eftersom det vanligtvis händer nästan av sig själv och strikt till följd av lyriska minnen. ”Kommer du ihåg …” – den här frasen är i allmänhet cementerad i förhållandet mellan Aks. Den enda nackdelen med att ha sex med ditt ex är att det alltid är nästan perfekt. För det första var det inte förgäves att du kämpade tidigare för att förmedla gentlemannen vad, hur och med vilken amplitud du är nöjd. Så i teknisk mening kommer den unga mannen att vara på topp. Och för det andra kommer han för prestigens skull att försöka överträffa dina vildaste förväntningar..

Svartsjuka är oundviklig

Mottoet ”Livet fortsätter!”, Med vilket vi går fritt, är tyvärr inte kvinnans kunnande. Män som har gått igenom en upplösning sitter inte heller utan att lösa dem utan löser dem på det mest fräcka sättet och lyser upp sin ensamhet med några inställda blondiner (istället för att låsa sig i en dåligt uppvärmd cell och bedröva att de har förlorat oss). Jag är säker på att du kommer att kunna klara dig utan smådrande och tillrättavisning för att inte överskugga den ljusa känslan av vänskap. Men vänner borde vara uppriktiga, så när Aix frågar vem som ringer honom så ihärdigt kan hon ärligt erkänna: ja, tjej, ja, de mår bra, förutom att hamstern de tog in för en månad sedan visade sig vara en marsvin. Så din väg ut. Vad tror du? Det är så lätt att hänga etiketten ”Tidigare” och det är så svårt att komma överens med tanken att den här mannen inte längre är din.

Enligt undersökningen, genomförd av den tyska opinionsundersökningsstiftelsen EMNID, skulle 60% av männen och 43% av tjejerna vilja träffa sina ex i samma säng. Samtidigt är var femte man fast besluten att inte begränsa sig till vänligt sex utan är fast besluten att återuppta relationerna till fullo. Men bara var sextonde av de intervjuade damerna skulle gå med på att ge honom en andra chans..

… precis som att känna mig hjälplös

Det finns inget att skämmas för då och då för att ploga det förra för hushållens behov. Vän, han, som låten säger, ”i trubbel kommer inte att lämna, kommer inte att fråga för mycket”. Efter att ha hört din överklagande: ”Kukusik, röret sprängde i badrummet! Rädda mig! ”, Kommer inte att börja gnälla att han har ett styrelsemöte och ställa besvärliga frågor: de säger, vad sägs om din ny valda – ett funktionshindrat barn, eftersom han inte kan klara av sådant nonsens? Ett bra ex kommer att släppa allt och rusa in (trots allt var det inte förgäves att du högtidligt lade dina bästa år / månader / veckor för hans fötter). Ett ex av sämre kvalitet kommer att uttrycka allt han tycker om människans exploatering av människan och kommer också att komma. Och ju längre den unge mannen spelar Chip and Dale Hurrying to the Rescue, desto mindre sannolikt kommer du någonsin att inse att det är lättare att ringa ett team rörmokare och rörmokare än att anmäla sig till en manikyr.

… och onödig grävning

Så snart män går på bete på gratis bröd börjar transformations mirakel hända dem. Jag vågar föreslå: medan ni var tillsammans blev några av gentlemanens beteendemönster upprörda, irriterade eller orsakade attacker av den allvarligaste egenheten, med andra ord, upprörda er. Och här kommer Ex till dig på ett datum, förlåt, för ett vänligt möte, dandy och dandy, förvånad över rikedomen i hans ordförråd och det perfekta sättet. Det kan komma att tänka på att det inte handlar om honom … utan om dig. Det visar sig att du hela tiden inte var en ljusstråle i det mörka riket för din man, utan en begränsare, en broms och bara en börda. Och försök att jaga bort denna sabotage, men en smärtsam trovärdig tanke.

Data

  • Brittiska psykologer har kommit till slutsatsen att partners som fortsätter att kommunicera efter avsked riskerar att åter gå på samma kratta. Bland Aks som inte bara är vänner utan också arbetar tillsammans tenderar sannolikheten för att träffas till 90%.
  • Om du inte kan hitta en ursäkt för att säga ”Jag är ledsen, hejdå” till en kavaler, använd Family Meditation Helpline. Enligt denna organisation bryts 42% av paren på grund av äktenskapsbrott, 29% på grund av tristess, 22% på grund av sexuell missnöje med varandra, och resten klagar på moralisk mobbning eller fysiskt övergrepp..
  • Först i Tyskland och sedan i Minsk öppnades ”Agencies of Parting”. Företagets anställda kommer att kontakta din älskare (personligen, via telefon eller skriva ett brev) och förklara för honom i en tillgänglig form att han nu är ex, och vid behov kommer de också att konfiskera dina saker från honom. Tarifferna för sådana exotiska tjänster skiljer sig åt: tyskarna tar 20 euro för ett telefonsamtal, 50 euro för en en-till-en-konversation och de slaviska bröderna 49 tusen vitryska rubel för en en-mot-en-konversation, 10 tusen för ett brev och 25 tusen för ett samtal. … Rabatter för vanliga kunder.
  • Om du inte hittar rätt plats att spela det sista ackordet i ditt förhållande, gå till Paris..

Förstör livet inte bara för dig själv utan också för honom

Låt oss vara ärliga: vi håller ofta exer i en kort koppel som alternativa flygfält. Hur många hjärtan sliter i ensamhet, och här till hands en nära, kära och långvarig kandidat. Du kan av misstag komma till slutsatsen att du helt enkelt inte förtjänade mer, bättre och generellt annorlunda (män i synnerhet och livet i allmänhet). Och med en sådan attityd är det knappast möjligt att bygga ett nytt hälsosamt förhållande, så att det alternativa flygfältet inte av misstag går över till konkurrenternas besittning, som en ”sann vän” kan du till exempel börja ge Ax sabotage råd. ”Katya vägrar att laga middag? Att jaga en i nacken, annars går du sönder på restauranger och får sår! ”,“ Sveta är 26 år och arbetar fortfarande som sekreterare? Vi slår vad om att om en månad kommer du att bli uttråkad av henne ”,” Är inte Ira ofta migrän? Kanske är hon frigid? ” Totalt är två olyckliga människor istället för fyra glada..

Ju ljusare det förflutna, desto mer uppenbart är framtiden

Antag att du har passerat, modigt övervunnit eller hittat charm i alla ovannämnda nyanser. Tja, grattis, det här ser verkligen ut som vänskap: Ex tillfredsställer dina andliga, sexuella och inhemska behov, och du håller generöst tyst om det faktum att han upprörde dina känslor och stal ungdom. Och om du förväntar dig att ödet snart kommer att ge dig en vacker prins till en god vän i Ax person, lämna sedan dessa tomma förhoppningar. Det finns en underbar fras: ”Du kan inte hälla någonting i ett glas fullt.” I praktiken ser det ut så här: den nya gentleman tittar runt sfärerna i sin möjliga applikation och ser – en väl matad glans i dina ögon, byt glödlampor och skruvas på hyllorna, och samtidigt hör han regelbundet om några problemfria Pavlik / Tolik / Yurochka (vilket inte är förvånande – den förra är så tät är närvarande i ditt liv, vilket är nästan omöjligt att inte nämna). Så, utan att märka det, kommer du att träffa den potentiella mannen på den mest utsatta platsen – manlig stolthet. Och inte känner sig oumbärliga eller ens elementära behövs, prinsar skyndar vanligtvis inte att sadla vita hästar.

Similar Posts