Okcategoryrad

15 fraser varefter du säkert kan lämna en man

Ibland räcker det med en fras för att förstå att detta inte är din person. Och om det finns 15 sådana fraser? Vi har sammanställt en lista, och om din utvalda tillåter sig att uttrycka något sådant, är det här en anledning att tänka på om du verkligen behöver en sådan person.

1. Vad är det här? Kanske skicka dig till min mammas matlagningskurs?

Variationer kan vara: ”Min mamma gör denna sallad / soppa / aspic bättre, hon lägger till här …”, ”Är det här borscht? Har du någonsin lagat det alls? ” Om dina kulinariska färdigheter är ganska bra menar vi inte att du lagar mat som en erkänd mästerkock, men du har ett par signaturmästerverk i butik, då är det åtminstone en anledning att bli förolämpad och högst skicka honom någonstans. Till exempel för samma mästarklass.

2. I sex är du en komplett logg!

Tja, ja, det här är ett slag under bältet! Nej, om han själv känner hela Kama Sutra utantill och kan inspirera dig med bara en blick, ja, kanske, och gå till några träningar för att öka hans sexualitet och sensualitet. Även om sexologer hävdar att en kvinnas frigörelse är helt beroende av en man, och om du inte kan koppla av i sängen och lita på din partner, så … Dra dina egna slutsatser.

3. Jag bryr mig inte vad du tycker!

Med andra ord bryr sig din man absolut inte om din åsikt, och det gör du inte heller. Du behöver definitivt en sådan partner?

4. Jag ska aldrig gifta mig med dig!

Om du planerade att bygga en framtid med den här personen, bör du efter denna fras vända dig om och springa ifrån honom utan att se tillbaka. Annars kommer du att spendera dina bästa år på honom, och sedan lämnar han och kastar något som ”Jag sa till dig från början att allt inte är seriöst för oss.”.

5. Jag ser ingen anledning att presentera dig för mina vänner och släktingar..

Se stycke ovan. Han ser bara inte sin framtid bredvid dig.

6. Jag skäms för att gå ut med dig. Du måste snabbt gå ner i vikt!

Titta på din Apollo först. Uppfyller han dina ideal själv eller har han en sådan mage att det är dags att fylla på mer kläder? Om din troende ständigt skickar dig till träning, be honom att spela sport tillsammans. Kommer han att vägra? Då gör det det lättare för dig att dela..

7. Låt oss planera en semester. Bara jag betalar inte för flygningen! Och för hotellet! Och i allmänhet tjänar du mer!

Alfoner bör definitivt undvikas. Om en man inte är redo att spendera pengar på sin kvinna (vi menar inte guld, diamanter och andra egenskaper i ett lyxigt liv), har han inga seriösa planer för dig. Läs igenom steg 4 och 5.

8. Jag har en princip att inte träffa kvinnor över 30 år. Du fyller 30 år i år?

Vi tror att det inte finns något behov av att förklara vad som är fel..

9. Vad är det med ditt ansikte? Min mamma ser ännu yngre ut!

Men det här är riktig otrevlighet! Och dåliga sätt. Därför är det värdelöst för sådana människor att förklara något..

10. En kvinna ska stanna hemma och göra allt för att få sin man att må bra.

Jag skulle vilja fråga vad en man ska göra i det här fallet. När allt kommer omkring är reglerna för harmoniska relationer att göra varandra lyckliga och inte tjäna din make..

11. Är du sjuk? Inget, det kommer snart att passera. Och jag gick till mina vänner.

En person som inte kan visa medkänsla drar alltid filten i hans riktning och på alla dina ”Jag mår dåligt, har medlidande med mig” för att parera ”Och jag är ännu värre, allt gör ont och jag dör i allmänhet.”.

12. Anya, Katya … Jag glömmer hela tiden ditt namn.

Ofta förenklar män sin uppgift och ger alla sina damer till synes ofarliga smeknamn som ”kanin”, ”katt”, ”sol”. Men inte för att han var inflammerad av ömhet för dig, utan för att inte bli förvirrad i namnen på hans utvalda.

13. Men mitt ex var avdelningschef! Och i allmänhet hade hon redan under dina år en framgångsrik karriär, en bil och en lägenhet. Vet du hur hon gudomligt tillagade!

Efter denna fras kan du antingen omedelbart ta tag i kavlen eller peka gärningsmannen mot dörren. Du behöver inte jämföras med någon hela tiden.?

14. Vem skulle frestas av dig? Säg tack för att du valde dig.

Vanligtvis uttalas sådana fraser av förlorare, från vilka du definitivt borde hålla dig borta. Du borde vara.

15. Det är synd att jag inte träffade din vän tidigare än med dig. Och hon är ingenting!

Om din utvalda tillåter sig sådana fraser, kommer han förr eller senare att genomföra sin satsning och lära känna din vän bättre. Och inte ens med en.

Similar Posts