Okcategoryrad

12 högprofilerade bröllop från årtiondet som gjorde historia

Innehåll

En fest för hela världen – så du kan säga om kändisfirande. Vi presenterar de vackraste och lyxigaste bröllopen under det senaste decenniet. Kostnaderna för vissa helgdagar kan täcka små länders budget.

Prins Harry och Meghan Markle: Mitt kungarike för kärlek

Datum: 19 maj 2018

Det mest efterlängtade och diskuterade bröllopet de senaste åren. Tittare över hela världen klamrade sig fast på skärmarna, online-sändningen av firandet genomfördes på kungafamiljens YouTube-kanal. Bröllopet ägde rum i St George’s Chapel på Windsor Castle. Bruden valde en snövit klänning med ett långt tåg och en båthalsring från modehuset Givenchy. Den fem meter långa slöjan, handbroderad runt kanterna med blommönster, hölls av en otroligt vacker tiara med diamanter och skapades redan 1932. Bland de inbjudna gästerna sågs kändisar som Sir Elton John, George Clooney med sin fru Amal Alamuddin, David och Victoria Beckham, tennisspelaren Serena Williams och många andra. Totalt 600 personer var inbjudna till firandet. Ett stort antal människor samlades på gatorna och drömde om att se de nygifta även ur ögonvrån. Efter ceremonin hälsade prins Harry och den nyskapade hertiginnan av Sussex alla som ville, om än indirekt, bli en del av denna storskaliga fest. Det kungliga bröllopet kostade £ 35 miljoner (2,6 miljarder rubel), varav lejonparten gick till säkerhet. Dessa pengar skulle räcka för att täcka budgeten för ett litet land.

Ksenia Borodina och Kurban Omarov: vinter i juli

Datum: 3 juli 2015

Trots mitten av sommaren blev vintern temat för bröllopet. Den lyxiga festsalen har förvandlats till en riktig vintersaga: snövita träd, snövita blommor, kristallkronor. En interiör som tar andan från dig! Och vid ingången möttes gästerna av snöänglar … Varje detalj var genomtänkt i förväg. En bröllopsklänning med bara axlar betonade bräckligheten och sofistiken, men hindrade inte Ksenia från att dansa lezginka! Den traditionella slöjan, prydd med känslig spets längs kanten, föll till marken. Den mest känsliga brudbuketten med vita pioner kombinerades perfekt med klänningen. Alla Borodinas flickvänner dök upp i klänningar med saftig korallfärg. Under den första dansen cirklade snöflingor över nygifta! Saga!

Victoria Swarovski och Werner Mürz: chic och glans

Datum: 20 juni 2017

Arvtagaren till det berömda varumärket Swarovski var helt enkelt tvungen att lysa vid sitt eget bröllop. Bröllopsklänningen av extraordinär skönhet var broderad med hundratusentals kristaller och hade inte bara ett många meter tåg utan också en enorm vikt – 46 kilo! Och så snart den ömtåliga Victoria bar det på sig själv? Skönhet kräver verkligen uppoffring. Även efter bröllopet ändrade hon ändå sin lyxiga outfit till en mer bekväm klänning, förresten, från den ryska designern Irina Vityaz. Vid bröllopet, som hölls i Italien, hade 250 gäster turen att delta. När skymningen föll över staden blinkade färgglada fyrverkerier på himlen.

Alexander Ovechkin och Anastasia Shubskaya: tre kläder och ett bröllop

Datum: 8 juli 2017

Världshockeystjärnan och den vackra modellen, en av de tre döttrarna till Vera Glagoleva, legaliserade deras förhållande i augusti 2016 och arrangerade en stor fest bara ett år senare, på dagen för familj, kärlek och trohet. Förväntningarna rättfärdigade sig – en händelse med fantastisk skönhet ägde rum. Ceremonin ägde rum på Mayendorf-gården, banketten i Barvikha Luxury Village. Anastasia valde en snövit klänning med spets från Svetlana Lyalinas modehus, som senare ändrade den till en vacker beige, dekorerad med många skimrande kristaller. Bruden verkade också för de inbjudna gästerna i en lång vit klänning med en djup urringning efter att ha bytt tre kläder under semestern. Värdarna vid firandet var sångaren Nikolai Baskov och showman Alexander Revva. Nygifta fick gratulationer även från Rysslands president Vladimir Putin, som personligen kallade tillfällens hjältar. Hallen var rikt dekorerad med rosor och hortensior. Den enorma flerdelade tårtan imponerade gästerna så mycket att alla inte bara ville smaka en bit utan också att fotografera det här konstverket. Bland gästerna finns en parad av sportstjärnor och showbusiness. En överraskning för gästerna var uppträdandet av Sergei Shnurov och Leningrad-gruppen. Den magnifika semestern var en framgång!

Similar Posts