Okcategoryrad

10 bevis fusk är inte det värsta i ett förhållande

Innehåll

När en kvinna får ett stick i ryggen från sin älskade man, och enligt lagen om mildhet händer detta alltid i det mest olämpliga ögonblicket, verkar det för henne att ett sådant svek inte kan förlåtas, och sådan smärta kan helt enkelt inte upplevas igen. Men det finns saker i relationer som är värre än fusk..

Relationer är bara starka när du inte håller hemligheter och hemligheter i ditt huvud. Först verkar det för dig att detta är en ofarlig lögn, och sedan växer den över med en klump, som det redan är omöjligt att lösa ur lugnt, utan tårar, påtal och brott..

Du måste vara ärlig i allt: i känslor, i relationer med vänner och föräldrar, med situationen på jobbet.

Försummelse

I en stark och nära familj är det viktigt att fatta gemensamma beslut, då delas ansvaret för dem lika. Var ska jag tillbringa din semester? Ska lägenheten renoveras i år? Vilket märke man ska köpa kylskåp och är det viktigt att gå till företagsfester?

Att fatta enskilda beslut stärker inte unionen, utan tvärtom gör sprickor i den. Vill du samråda med din partner? Det betyder att du inte respekterar hans åsikt, det betyder att du inte vill bygga en lika relation med honom.

Brist på känslor

Faktum är att det naturligtvis finns känslor, men partnern vet inte hur man ska demonstrera dem eller vill inte köpa cialis 20 mg. Och i båda fallen är det dåligt. Kärlek måste visas, du måste prata om det. Kyss, kram, gör överraskningar, överraska, snälla, erövra. Alla dessa bidrar till att stärka relationerna bättre än en torr kyss i pannan..

Svartsjuka

Det är en mördarkänsla. Många, i sin manifestation, går utöver gränserna för vad som är tillåtet och gör offer för sin älskade, och låter dem inte självständigt välja vem de ska vara vänner med och vem de ska älska. Som regel kontrollerar de inte bara varje steg i sin partner utan straffar också hårt för insubordinering..

Den bästa vägen ut ur detta förhållande är att komma undan..

Tystnad

Det finns sådana exemplar som, förolämpade, spelar i tystnad. Utdragen. De kanske inte pratar med sin partner på en dag, en vecka, en månad eller två. Varför då bo tillsammans? Dela vardagen? Bara för att det är så bekvämt?

Ett sådant beteende är en riktig tortyr, när du kommer hem och befinner dig inte i tröst och värme, utan i snödrottningens fästning, där torrhet, frost och dolt hat väntar dig.

Dolda anspråk

Rädd för att prata om vad du inte gillar? Ackumulerar missnöje med din partner i dig själv? Är du rädd att förolämpa och uthärda? Det här är fel taktik och det kommer dig inte någonstans. just den timme X kommer när en vindvind täcker dig och allt som lagrades i ditt huvud och hjärta kommer att brista ut.

Då är ditt förhållande definitivt inte bra..

Nedlåtenhet

Vem är din favoritsuccé och du är servitris? Är han van vid att prata med dig som underordnade? Och även hemma, när du är ensam, ser du ner på dig? Dina känslor, om de verkligen är ömsesidiga, har ingen framtid..

I ett sådant förhållande känner den ena sig på en häst, medan den andra långsamt men säkert tappar självkänslan. Han rättfärdigar sig alltid och letar efter en möjlighet att växa i ögonen på sin älskade, även om partners bör acceptera varandra som de är.

Överdriven uppvisning av känslor

En tvångsmässig följeslagare i livet är denna sida av det andra myntet. Det är dåligt när du inte märks, men ännu värre när du inte får deras kärlek, omsorg och uppmärksamhet. Var är det personliga utrymmet här? Din följeslagare hörde troligen inte om det. Han älskar och är därför för sin älskades skull redo att ge upp allt och vara med henne 24 timmar om dygnet för att uppfylla hennes nycker. Sådana individer känner inte igen avslag. De hör inte dem, de uppfattar dem som ett infall.

Barnskada

Män i ilska är väldigt läskiga. Speciellt om du tittar på honom ur ett barns perspektiv. Ofta kräver fäder otroliga bedrifter från barn som de ännu inte kan göra, men det är så de ser uppväxten av starka personligheter i dem..

För oss, mödrar, verkar det bara vara ett hån mot det ömtåliga barns psyke, och ibland vill vi verkligen ta barnet och ta bort det från en sådan fars uppväxt..

Sjukdom

Det är svårt när din älskade lider och väntar på hjälp från dig och du är maktlös. Under sådana perioder vill man göra ett avtal med Gud, universum, bara för att lindra hans lidande. En långvarig sjukdom dödar ibland känslor och lämnar bara medkänsla. Det gör ont att titta på hur en glad, spelande man bleknar undan dina ögon, och mot hans vilja börjar han avundas dig och tyst hatar dig, för att du är frisk och allt är bra med dig.

Han slutar prata med dig, visar känslor, mer och mer tillbakadragen i sig själv eller tvärtom visar alltmer aggression och skyller på dig för alla hans problem och misslyckanden.

I ett sådant ögonblick kommer det att tänka på: ”Det vore bättre om du fuskade på mig eller helt gick, men bara inte så”.

Similar Posts